Utbud

En plantskola med ett stort utbud

Väla Trädgårdar är en plantskola i Helsingborg med en monumentalt utbud av växter åt alla som bor i eller omkring Helsingborg. När du kommer hit till vår butik, så kan du med andra ord välja och vraka bland ett stort urval av växter och dylikt.

Referenser

På Väla Trädgårdar kan du som presumtiv kund erhålla referensobjekt, som vi med glädje kan berätta mera om, när du kontaktar oss, vilket kan ske antingen via besök, kontakt via telefon eller mejl. Hör av dig, så berättar vi mera om detta för dig.

Utställningar

På Väla Trädgårdar har vi med andra ord utställningar. Dessa utställningar innehåller då växter som vi har odlat. Det brukar vara många som besöker vår plantskola vid sådana specifika tillfällen. Du är varmt välkommen. Detta brukar vara populärt bland dem som är intresserade av plantering och plantage med mera.

Webbshop

Väla Trädgårdar har en lukrativ webbshop, i vilken du kan välja och vraka bland våra växter. Fördelen med detta är att du i lugn och ro kan titta på vårt utbud. Här finns det även fina bilder, som kanske säger mera, då du har möjlighet att se på objekten före och efter vissa händelser.

Nu är det upp till dig!

Nu har vi på Väla Trädgårdar berättat så mycket som vi kan om vår plantskola här i Helsingborg. Nu är det upp till dig huruvida du finner att du vill komma till vår plantskola här i Helsingborg.

Allt för den trädgårdsintresserade